Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賀賓
Hoh Ban  ♂





 
Filmography (1941-1976)
 
  副導演 (2 films)
    傳統 (1955)    
    鳳凰于飛 (1958)    
  導演 (1 film)
    山東馬永貞 (1962)    
  演員 (132 films)
    英烈傳 (1941) ... 石績龍
    神出鬼沒 (1947) ... 田大烈
    花落水流紅 (1948)    
    千里送京娘 (1948)    
    狗兇手 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    拜金的人 (1952)    
    魔鬼天堂 (1953)    
    莫忘今宵 (1953)    
    美男子 (1953) ... 趙天
    小鳳仙 (1953)    
    名女人別傳 (1953) ... 彭西朋
    富貴花 (1953) ... 經理
    兩面人 (1953) ... 王主任
    蕩婦情痴 (1953)    
    海角芳魂 (1954) ... 孫院長
    孤兒義犬 (1954)    
    重逢 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    濟公傳 (1954)    
    仙女下凡 (1954)    
    傳統 (1955) ... 偽督察長張漢武
    王昭君 (1955) ... 漢元帝
    小鳳仙(續集) (1955)    
    茶花女 (1955)    
    楊娥 (1955) ... 楊鵝頭
    春色惱人 (1956)    
    熱情 (1956)    
    關山行 (1956)    
    毒蟒情鴛 (1956) ... 顧雪樵
    紅紅 (1956) ... 張老頭
    採西瓜的姑娘 (1956) ... 金生叔父
    化身姑娘 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    鮮牡丹 (1956)    
    亂世妖姬(上下集) (1956)    
    戀之火第二春 (1956) ... 金醫生
    臥薪嘗膽 (1956) ... 伍子胥
    死亡線上 (1956) ... 敵方副小組長
    杏花溪之戀 (1956)    
    森林之女 (1956)    
    盲戀 (1956) ... 張世眉
    金鳳 (1956)    
    鵑血忠魂 (1957) ... 賀嘉
    風兩桃花村 (1957) ... 崔父
    袁世凱 (1957) ... 楊度
    半下流社會 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957) ... 伊末甲
    血影燈 (1958) ... 舅父 徐老二
    銀海笙歌 (1958)    
    笑聲淚影 (1958)    
    龍鳳姻緣 (1958)    
    望鄉 (1958)    
    一見鍾情 (1958) ... 林廠長
    鳳凰于飛 (1958)    
    擦鞋童 (1958) ... 陳克強
    多情恨 (1959) ... 朴船長
    嬌娃 (1959) ... 施元春
    樑上佳人 (1959)    
    百鳥朝鳳 (1959)    
    百花公主 (1959) ... 月英父
    噴火女郎 (1959) ... 愛珠父
    鄭成功 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    美人魚 (1959) ... 尚父
    辮子姑娘 (1960) ... 王安夷
    街童 (1960) ... 程有年
    自由戀愛 (1960)    
    入室佳人 (1960) ... 高壯飛
    碧水紅蓮 (1960) ... 劇團石老板
    情深似海 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    小鳥依人 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960) ... 花匠
    燕子盜 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    古墓俠侶 (1961) ... 劉道鄰
    手鎗 (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    山東馬永貞 (1962) ... 白達理
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963) ... 周健
    女人與小偷 (1963)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    荷花 (1963) ... 根舅父
    武則天 (1963)    
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 單師長
    花木蘭 (1964)    
    大馬戲團 (1964) ... 老劉
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    狀元及第 (1964) ... 李庭甫
    都市狂想曲 (1964) ... 李經理
    怒海情仇 (1965) ... 蔣五
    無字天書 (1965) ... 樓伏波
    空谷蘭 (1966) ... 錢督軍
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966) ... 薩都拉
    儒俠 (1967) ... 袁崇煥
    青春夢 (1967)    
    諜海花 (1968) ... 邱天威
    水上人家 (1968)    
    青春的旋律 (1968) ... 艾父
    金燕子 (1968)    
    波斯貓 (1968)    
    狐俠 (1968) ... (none)
    逃 (1968)    
    桃李春風 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 盧龍
    報仇 (1970) ... 胡虎城
    一池春水 (1970) ... 李老板
    青春戀 (1970)    
    胡姬花 (1970) ... 畢先生
    玉面俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    珮詩 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    輕煙 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    明日天涯 (1973)    
    股票股票 (1973)    
    除霸 (1973)    
    一山五虎 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    我在戀愛 (1975)    
    官人我要 (1976)    
    未了緣 (1976)