Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹綺文
Cho Yee-Man  ♀
 
Filmography (1935-1949)
 
  演員 (21 films)
    大傻出城 (1935)    
    風流小姐 (1936)    
    血酒金錢 (1936)    
    人言可畏 (1936)    
    抵抗 (1936)    
    山東響馬 (1936) ... 單小娟
    夜明珠 (1937)    
    如此人間 (1937) ... 李蘭
    前進曲 (1937)    
    西湖女 (1937)    
    邊防血淚 (1937)    
    閻瑞生 (1938) ... 瑞生妻
    血淚灑情天 (1938)    
    公敵 (1938)    
    杜十娘怒沉百寶箱 (1939)    
    妓嫂墳 (1939)    
    金葉菊續集 (1939)    
    脂粉將軍 (1939)    
    金門女 (1941)    
    天下婦人心 (1948) ... 郭慧珠
    生死纏綿 (1949) ... 鳳子