Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙雷(1)
Chao Lei (1)  ♂
Aliases:  王育民





 
Filmography (1952-1989)
 
  監製 (3 films)
    唐三藏取西經 (1962)    
    搶老婆 (1962)    
    虹霓關 (1964)    
  導演 (1 film)
    花落水流紅 (1967)    
  演員 (116 films)
    新紅樓夢 (1952)    
    殘生 (1953) ... 吳德華
    小夫妻 (1953) ... 聞子揚
    鳥語花香 (1954)    
    誘惑 (1954) ... 徐德懷
    人鬼戀 (1954) ... 楊畏
    自君別後 (1955)    
    零雁 (1956)    
    花落又逢君 (1956)    
    水仙 (1956)    
    亂世妖姬(上下集) (1956)    
    喜臨門 (1956) ... 林樂華
    黃花閨女 (1957)    
    神秘美人 (1957)    
    春光無限好 (1957)    
    蓬萊春暖 (1957)    
    移花接木 (1957)    
    夜來香 (1957)    
    給我一個吻 (1958) ... 劉連城
    丹鳳街 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    大馬戲團 (1958) ... 趙仁
    借紅燈 (1958)    
    人約黃昏後 (1958) ... 萬家良
    江山美人 (1959) ... 正德皇帝
    飛來艷福 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    雙雄奪美 (1959) ... 文質彬
    紅粉干戈 (1959) ... 平青隊長
    偷情記 (1959)    
    淘氣千金 (1959)    
    特嫁春心 (1960)    
    第二吻 (1960) ... 葉正明
    江水東流 (1960) ... 趙永生
    我的愛人就是你 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    猿女孟麗絲 (1961)    
    燕子盜 (1961)    
    雲開見月明 (1961)    
    手鎗 (1961) ... 巴士乘客
    紅樓夢 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    荒江女俠 (1962)    
    夜半歌聲 (1962) ... 宋丹萍
    趙五娘 (1963) ... 蔡伯喈
    武則天 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963) ... 宋丹萍
    杜鵑花開 (1963) ... 林仰山
    原野奇俠傳 (1963) ... 張單峰
    寶蓮燈 (1964) ... 二郎神
    西太后與珍妃 (1964) ... 咸豐帝-奕詝
    王昭君 (1964) ... 漢元帝
    賣油郎獨佔花魁女 (1964) ... 秦重
    女人!女人! (1964) ... 華振雄
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 范嘉恕
    玉堂春 (1964) ... 王金龍
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    深宮怨 (1964) ... 順治帝-福臨
    三朵玫瑰花 (1965) ... 客串
    西施 (1965) ... 越王勾踐
    金玉奴 (1965) ... 莫稽
    空谷蘭 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966) ... 后羿
    第一劍 (1967) ... 幫主謝武揚
    危險人物 (1967) ... 夏國華
    英雄膽 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    原野游龍 (1967) ... 江長發
    鐵馬銀玲 (1967)    
    扇中人 (1967) ... 劉子固
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    風塵客 (1968)    
    麒麟寨 (1968)    
    紅梅閣 (1968) ... 裴舜卿
    雁翎刀 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968) ... 張凱英
    七大盜 (1968)    
    千手佛 (1968) ... 羅丹
    亡命八傑 (1969) ... 大將軍楚棡
    嘉嘉 (1969) ... 祖父虎大爺
    盜璽 (1969)    
    楓林渡 (1969) ... 客串張獻忠
    翠寒谷 (1970) ... 古展飛
    一鳳三龍擒七虎 (1970) ... 康威
    壯士血 (1970)    
    神槍手 (1970) ... 齊大海
    伏虎榜 (1972) ... 捕快白龍
    發達之人 (1972) ... 李富國
    偷情世界 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    浪 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    赤膽好漢 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    絕招 (1974) ... 張振東
    艷窟神探 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    交貨 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    盤古開天地 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    風流人物 (1980)    
    釋迦牟尼 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    貓頭鷹 (1981) ... 皇帝
    新目蓮救母 (1982)    
    義膽群英 (1989) ... 曹老大