Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張揚(1)
Chang Yang (1)  ♂





 
Filmography (1953-1976)
 
  副導演 (3 films)
    黃金島 (1967)    
    月夜琴挑 (1968)    
    水上人家 (1968)    
  導演 (4 films)
    阿牛入城記 (1974)    
    鐵証 (1974)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    阿福被鬼迷 (1976)    
  演員 (73 films)
    黑手套 (1953) ... 孫小林
    殘生 (1953)    
    鳥語花香 (1954)    
    戀愛與義務 (1955)    
    痴心井 (1955) ... 徐良
    紅塵 (1956)    
    亂世妖姬(上下集) (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    鬼戀 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    少奶奶的秘密 (1956)    
    無頭案 (1957)    
    情場如戰場 (1957) ... 史榕生
    紅娃 (1958)    
    二八佳人 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    玉女私情 (1959) ... 林重文
    千面女郎 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    六月新娘 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960) ... 龍天流
    母與女 (1960)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961) ... 龍天流
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    一段情 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    諜海四壯士 (1963) ... 孫揚
    荷花 (1963) ... 周彩根
    都市狂想曲 (1964) ... 飾小陳, 金西坤
    情天長恨 (1964) ... 史丹華
    一曲難忘 (1964) ... 伍德建
    大馬戲團 (1964) ... 宋超
    生死關頭 (1964) ... 林志剛
    空谷蘭 (1966) ... 魏孟元
    銷錦囊 (1966) ... 周廷訓
    落馬湖 (1966)    
    草莽喋血記 (1966) ... 阿龍
    聊齋誌異續集 (1967) ... 3) 宗湘若
    黃金島 (1967) ... 彭奇
    青春夢 (1967)    
    麒麟送子 (1967)    
    蒙妮妲日記 (1968) ... 施明
    描金鳳 (1968) ... 彭巡按
    太太萬歲 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    太極門 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    試情記 (1969) ... 陸少白
    鐵骨傳 (1969)    
    雙龍劍 (1969) ... 岳中嶽
    龍吟虎嘯 (1969) ... 客串李鵬舉
    壯士血 (1970)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    飛虎 (1970)    
    狐妻 (1970) ... 文彦
    昨天今天明天 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    巴士站 (1971)    
    揚子江特一號 (1971)    
    騙術大觀 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    湄南河之歌 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    鐵証 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    春暉 (1975)    
  編劇 (2 films)
    鐵証 (1974)    
    阿福被鬼迷 (1976)