Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳芸
Chan Wan (1)  ♂





 
Filmography (1953-1959)
 
  演員 (18 films)
    殘生 (1953)    
    七姊妹 (1953)    
    誘惑 (1954) ... 黛茜
    鳥語花香 (1954)    
    痴心井 (1955)    
    喜臨門 (1956) ... 楊太太
    好女兒 (1956)    
    萬紫千紅 (1956)    
    亂世妖姬(上下集) (1956)    
    艷舞銷魂 (1957) ... 沈蕙芳
    半下流社會 (1957)    
    大馬戲團 (1958) ... 惠珍
    天地有情 (1958)    
    異國情鴛 (1958) ... 梁冰心
    殺人的情書 (1959)    
    星月爭輝 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    青春兒女 (1959) ... 林如玉