Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸弈靜
Lu Yi-Ching  ♀
Aliases:  陸奕靜,  丁怡境,  陸奕静,  陸筱琳,  陸亦靜





 
Filmography (1992-2017)
 
  演員 (39 films)
    青少年哪吒 (1992)    
    愛情萬歲 (1994)    
    河流 (1997) ... 小康母親
    你那邊幾點? (2001) ... 小康母親
    天橋不見了 (2002)    
    不見 (2003)    
    宅變 (2005)    
    殺人計畫 (2005)    
    深海 (2005)    
    愛麗絲的鏡子 (2005)    
    天邊一朵雲 (2005) ... AV女演員
    神選者 (2007)    
    夏天的尾巴 (2007) ... 月媽
    天堂口 (2007)    
    漂浪青春 (2008) ... 年老水蓮
    九降風 (2008) ... 教官
    天黑.夏午.闔家觀賞 (2008)    
    凶魅 (2008)    
    一席之地 (2009) ... 阿月嬸
    生命無限公司 (2009)    
    愛到底 (2009) ... 電梯小姐
    曖昧 (2009) ... 鄭雅晴
    臉 (2009) ... 康母
    不能飛的鳥 (2009)    
    台北星期天 (2010) ... 神經媽媽
    艋舺 (2010) ... 寶斗里阿姨
    雪花與秘扇 (2011)    
    河豚 (2011)    
    十加十 (2011)    
    原來,你還在 (2012)    
    甜.秘密 (2012)    
    郊游 (2013)    
    山豬溫泉 (2014)    
    大橋頭的戀愛夢 (2015)    
    回魂 (2016)    
    德布西森林 (2016)    
    神廚 (2016)    
    盜命師 (2017)    
    老師,你會不會回來 (2017)