Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉偉雄(2)
Lau Wai-Hung (2)
 
Filmography (2000-2019)
 
  演員 (2 films)
    發光石頭 (2000)    
    無雙 (2018)    
  道具 (27 films)
    月亮的秘密 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    愛情白麵包 (2001)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    雙雄 (2003)    
    猛龍 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    控城計 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    失戀急讓 (2014)    
    迷城 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    驚心破 (2016)    
    此情此刻 (2016)    
    沖天火 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    我要發達 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    明月幾時有 (2017)    
    無雙 (2018)    
    某日某月 (2018)    
    轉型團伙 (2019)    
    催眠裁決 (2019)