Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周敏(2)
Chow Man (2)
 
Filmography (1985-2018)
 
  道具 (22 films)
    生死線 (1985)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    夜夜伴肥嬌 (1992)    
    刀 (1995)    
    碧血藍天 (1998)    
    超時空要愛 (1998)    
    七月又十四之信不信由你 (1999)    
    與查理斯午餐 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
    飛鷹 (2004)    
    功夫 (2004)    
    神話 (2005)    
    灌籃 (2008)    
    保持通話 (2008)    
    江山美人 (2008)    
    刺陵 (2009)    
    新少林寺 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    危城 (2016)    
    功夫聯盟 (2018)