Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳莎
Wu Suo  ♀

 
Filmography (1954-1963)
 
  演員 (22 films)
    長相思 (1954) ... 唐娜
    臥薪嘗膽 (1956) ... 美女乙
    西遊記 (1956) ... 女妖
    菊子姑娘 (1956)    
    春光無限好 (1957)    
    袁世凱 (1957) ... 素梅
    異國情鴛 (1958) ... 林娜
    全家福 (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    嬌娃 (1959) ... 妓女
    風情尤物 (1959)    
    第二吻 (1960) ... 小玲
    紅樓電影 (1960) ... 劉媽
    碧水紅蓮 (1960) ... 曾太太
    夏日的玫瑰 (1961) ... 黛絲
    神仙老虎狗 (1961)    
    我是殺人犯 (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    姊妹情仇 (1963) ... 女友乙
    夜半歌聲續集 (1963)