Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宋岱
Song Dai
 
Filmography (2002-2014)
 
  聯合出品人 (5 films)
    男兒本色 (2007)    
    B+偵探 (2011)    
    追凶 (2012)    
    1942 (2012)    
    掃毒 (2013)    
  監製 (2 films)
    天地英雄 (2003)    
    驚蟄 (2004)    
  製片 (1 film)
    美麗的大腿 (2002)    
  總策劃 (1 film)
    情癲大聖 (2005)    
  執行監製 (1 film)
    色,戒 (2007)    
  出品人 (49 films)
    驚蟄 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    無極 (2005)    
    妄想 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    超班寶寶 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    情意拳拳 (2006)    
    傷城 (2006)    
    C+偵探 (2007)    
    不能說的秘密 (2007)    
    森冤 (2007)    
    天堂口 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    功夫無敵 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    証人 (2008)    
    十分鍾情 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    桃花運 (2008)    
    風雲2 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    窈窕紳士 (2009)    
    殺人犯 (2009)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    線人 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
    近在咫尺 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    桃姐 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    寒戰 (2012)    
    浮城 (2012)    
    十二星座離奇事件 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    車手 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    盲探 (2013)    
    風暴 (2013)    
    控城計 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    魔警 (2014)