Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭汝冠
Hsiao Ru-Kuan
 
Filmography (1997-2016)
 
  剪接 (24 films)
    望鄉 (1997)    
    超級公民 (1998)    
    洞 (1998)    
    十七歲的單車 (2001)    
    台北晚 9 朝 5 (2002)    
    那年夏天的浪聲 (2002)    
    愛情靈藥 (2002)    
    歌舞中國 (2003)    
    夢遊夏威夷 (2004)    
    南方澳海洋紀事 (2004)    
    心戀 (2004)    
    戀人 (2005)    
    殺人計畫 (2005)    
    宅變 (2005)    
    英勇戰士俏姑娘 (2006)    
    刺青 (2007)    
    一八九五 (2008)    
    彈.道 (2008)    
    絕魂印 (2008)    
    走出五月 (2011)    
    雞排英雄 (2011)    
    志氣 (2013)    
    大稻埕 (2014)    
    鬥艷 (2016)