Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭汝冠
Hsiao Ru-Kuan
 
Filmography (1997-2016)
 
  剪接 (24 films)
    望鄉 (1997)    
    超級公民 (1998)    
    洞 (1998)    
    十七歲的單車 (2001)    
    那年夏天的浪聲 (2002)    
    愛情靈藥 (2002)    
    台北晚 9 朝 5 (2002)    
    歌舞中國 (2003)    
    南方澳海洋紀事 (2004)    
    心戀 (2004)    
    夢遊夏威夷 (2004)    
    宅變 (2005)    
    戀人 (2005)    
    殺人計畫 (2005)    
    英勇戰士俏姑娘 (2006)    
    刺青 (2007)    
    一八九五 (2008)    
    彈.道 (2008)    
    絕魂印 (2008)    
    雞排英雄 (2011)    
    走出五月 (2011)    
    志氣 (2013)    
    大稻埕 (2014)    
    鬥艷 (2016)