Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳又新
Chen Yu-Hsin (1)  ♂
Aliases:  陳一新,  陳新





 
Filmography (1949-1996)
 
  副導演 (4 films)
    貴婦風流 (1959)    
    閰惜姣 (1963)    
    萬古流芳 (1965)    
    水玲瓏 (1976)    
  導演 (7 films)
    七仙女 (1963)    
    血手印 (1964)    
    秦香蓮 (1964)    
    羅門四虎 (1968)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
  執行導演 (1 film)
    仇 (1972)    
  場記 (1 film)
    蕩婦心 (1949)    
  演員 (119 films)
    蕩婦心 (1949) ... 審判長
    血染海棠紅 (1949) ... 周徒
    南來雁 (1950)    
    結婚24小時 (1950) ... 陳一新
    血海仇 (1951)    
    虎落平陽 (1952) ... 庶務主任
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 監獄長
    一刻春宵 (1952)    
    紅玫瑰 (1952)    
    拜金的人 (1952)    
    孽緣 (1952)    
    閨怨 (1952)    
    霧香港 (1952) ... 林其文
    勾魂艷曲 (1952) ... 校長
    新娘萬歲 (1952) ... 阿根
    枇根巷 (1953) ... 情人
    翠翠 (1953)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    嫦娥 (1954)    
    海棠紅 (1955)    
    茶花女 (1955)    
    蝴蝶夫人 (1956) ... 劉父
    薔薇處處開 (1956)    
    秋峇 (1956) ... 歐老先生
    歡樂年年 (1956)    
    桃花江 (1956) ... 金老爹
    葡萄仙子 (1956) ... 謝雲龍
    漁歌 (1956)    
    那個不多情(上下集) (1956)    
    金鳳 (1956)    
    香港東京蜜月旅行 (1957) ... 茅支局長
    阿里山之鶯 (1957) ... 傅吉介
    金蓮花 (1957) ... 程父
    龍鳳配 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957) ... 羅伯義
    霧裡情天 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    龍女 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    呂四娘 (1958)    
    翡翠湖 (1958)    
    海王子 (1958) ... 海龍王
    紅娃 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    樑上佳人 (1959)    
    鬼屋歌聲 (1959)    
    青春兒女 (1959) ... 白善同
    野花香 (1959)    
    死亡的約會 (1959)    
    貴婦風流 (1959) ... 蔡醫生
    自由戀愛 (1960)    
    春潮 (1960) ... 才子
    紅男綠女 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960) ... 文欣
    情敵 (1960) ... 小茜父
    私戀 (1960) ... 俞聖禪-老太爺
    玉樓三鳳 (1960) ... 吳廣榮
    桃花淚 (1960) ... 周經理
    黑夜鎗聲 (1960) ... 范通
    紅樓電影 (1960) ... 高探長
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961) ... 文欣
    那個不多情(續集) (1962)    
    花田錯 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    黑狐狸 (1962)    
    武則天 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963) ... 張院長
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 周士章
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 賀總長
    秦香蓮 (1964) ... 張迺仁
    新啼笑姻緣 (1964)    
    宋宮秘史 (1965)    
    萬古流芳 (1965) ... 景公
    紫丁香 (1968) ... 丁老頭
    童子功 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    仇 (1972)    
    忍 (1972)    
    初戀在台北 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    長情萬縷 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    碧城故事 (1974)    
    小女兒的心願 (1975)    
    妙手千金 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    梅花 (1976)    
    我是一沙鷗 (1976)    
    大災難 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    星語 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    紅顏情絕女幽靈 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    微笑 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    強渡關山 (1977)    
    南海島血書 (1979)    
    我從山中來 (1980)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    哀怨赤嵌樓霶駖脊 (1980)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)    
    手指拗出 (1981) ... 李進南
    海軍與我 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    苦戀 (1982)    
    新西遊記 (1982)    
    飛天 (1996)    
  編劇 (9 films)
    黑狐狸 (1962)    
    閰惜姣 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1964)    
    秦香蓮 (1964)    
    血手印 (1964)    
    萬古流芳 (1965)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    重建精武門 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)