Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳景德
Chen Ching-Te
 
Filmography (1967-1989)
 
  監製 (4 films)
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    大地親情 (1980)    
    陽陽俊 (1981)    
    重犯出擊 (1988)    
  製片 (17 films)
    為君心悲傷 (1967)    
    春夏秋冬 (1967)    
    難忘負心人 (1968)    
    幪面客 (1968)    
    血滴子 (1969)    
    朱洪武 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    少女的秘聞 (1971)    
    龍虎過江 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    美夢連床 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    屋簷下的女人 (1987)    
  導演 (2 films)
    角頭兄弟 (1989)    
    午夜之狼 (1989)    
  策劃 (3 films)
    新羅生門 (1971)    
    採陽女幫主 (1981)    
    站壁的女人 (1988)    
  編劇 (1 film)
    午夜之狼 (1989)    
  出品人 (11 films)
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    無敵飛金剛 (1977)    
    車馬砲 (1978)    
    新雨夜花 (1978)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    南北腿王 (1980)    
    燃燒0.7度 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    採陽女幫主 (1981)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    勾魂黑薔薇 (1988)