Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金沙
Gam Sha  ♂
Aliases:  金彼得





 
Filmography (1947-1985)
 
  副導演 (10 films)
    絕代佳人 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    不要離開我 (1955)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    血染少女心 (1959)    
    華燈初上 (1961)    
    迷魂阱 (1961)    
    三笑 (1964)    
  導演 (2 films)
    五福臨門 (1969)    
    玉女芳踪 (1969)    
  場記 (1 film)
    青春頌 (1953)    
  演員 (82 films)
    苦戀 (1947) ... 曹叔聲
    玉人何處 (1947) ... 金沙
    春之夢 (1947) ... 老張
    清宮秘史 (1948)    
    海茫茫 (1948)    
    火葬 (1949) ... 流氓甲
    風雪夜歸人 (1949) ... 王新貴
    莫負青春 (1949) ... 劉生舅舅
    春雷 (1949) ... 韓仲平
    春風秋雨 (1949)    
    誤佳期 (1951)    
    金玉滿堂 (1951) ... 少年
    方帽子 (1952) ... 張良志
    神鬼人 (1952)    
    江湖兒女 (1952) ... 醫生
    絕代佳人 (1953) ... 須賈
    兒女經 (1953) ... 陳先生
    孽海花 (1953)    
    花花世界 (1953)    
    青春頌 (1953) ... 金翰
    寸草心 (1953)    
    姊妹曲 (1954)    
    都會交響曲 (1954) ... 錢萬通
    不要離開我 (1955) ... 樂師乙
    我是一個女人 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955) ... 應健生
    水火之間 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    小舞孃 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    日出 (1956) ... 李石清
    大富之家 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    魔影 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957) ... 趙老爹
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    男大當婚 (1957) ... 娟父
    逆旅風雲 (1957) ... 么六
    阿Q正傳 (1958) ... 地痞甲
    香噴噴小姐 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    眼兒媚 (1958) ... 胡蝶夢
    蘭花花 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958) ... 歐嘉
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    血染少女心 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    金美人 (1959)    
    飛燕迎春 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960) ... 張翁
    佳人有約 (1960)    
    美人計 (1961)    
    華燈初上 (1961) ... 汪父
    雪地情仇 (1963)    
    男男女女 (1964)    
    三笑 (1964)    
    艷遇 (1965) ... 周光
    皇帝出京 (1965) ... 師爺章國老
    鴛鴦帕 (1966) ... 師爺
    連陞三級 (1966)    
    小忽雷 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967) ... 柳仁傑
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 顧扒皮
    紅燈記 (1968)    
    石敢當 (1968) ... 甘志忠
    雙女情歌 (1968)    
    屋 (1970)    
    俠骨丹心 (1971) ... 文道莊
    鐵樹開花 (1973)    
    一塊銀元 (1974)    
    萬戶千家 (1975)    
    紅纓刀 (1975) ... 柳財
    大風浪 (1976)    
    一磅肉 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    情不自禁 (1978)    
    巴士奇遇結良緣 (1978) ... 德叔
    鐵腳馬眼神仙肚 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    夜上海 (1982)    
    爵士駕到 (1985) ... 嘉爺
    瘋狂上海灘 (1985)    
  編劇 (1 film)
    玉女芳踪 (1969)