Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顏武東
Yen Wu-Tong
 
Filmography (1973-1997)
 
  監製 (14 films)
    剋星 (1973)    
    大太監 (1976)    
    血連環 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    春之晨 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    黑市夫人 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    討海的人 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    鄭進一的鬼故事 (1990)    
  製片 (5 films)
    剋星 (1973)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    大太監 (1976)    
    血連環 (1977)    
    舞拳 (1979)    
  執行監製 (1 film)
    豪情雄心 (1997)    
  出品人 (4 films)
    飛燕雙嬌 (1978)    
    西門町小子 (1981)    
    心愛的人 (1982)    
    誰人了解我 (1983)