Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉文斌
Lau Man-Ban  ♂
Aliases:  劉文彬





 
Filmography (1977-1988)
 
  動作設計 (1 film)
    乞丐與藝妲 (1979)    
  製片 (10 films)
    郭素月棺中產子 (1980)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    媽媽十一歲 (1981)    
    邪魔 (1981)    
    飛頭魔女 (1982)    
    邪魔女 (1982)    
    笑太極 (1984)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    母牛一條 (1986)    
    開膛手 (1988)    
  演員 (21 films)
    人虎戀 (1977)    
    英雄有淚 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    神龍 (1978)    
    臭頭小子 (1978)    
    夢中劍 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    瘋女十八年 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    絕代英雄 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    邪魔 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    飛頭魔女 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    笑太極 (1984)    
    開膛手 (1988)