Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王利(1)
Wang Li (6)  ♀
Aliases:  王莉(2),  王麗 (1)





 
Filmography (1977-2003)
 
  演員 (30 films)
    判決 (1977)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    醜人多作怪 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    五府千歲大顯聖 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    豆芽夢 (1981)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    國中十四章 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    青蘋果 (1984)    
    校園檔案 (1985)    
    天龍地虎 (1986)    
    黑道兄弟 (1987)    
    命帶桃花 (1987)    
    林投姐 (1988)    
    明星夢 (1988)    
    重犯出擊 (1988)    
    幽靈王子 (1988)    
    國中女生 (1989)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    天師叔叔 (1990)    
    風月俏佳人 (1991)    
    金蠶降 (1991)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    靈幻少女 (1992)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    日光峽谷 (1995)    
    向左走.向右走 (2003) ... 女房東