Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸文衛
Luk Man-Wai  ♂
Aliases:  陸文偉





 
Filmography (1994-2016)
 
  演員 (46 films)
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    錦繡前程 (1994)    
    無味神探 (1995)    
    特警急先鋒 (1995)    
    飛虎 (1996)    
    G4特工 (1997) ... G4 隊員
    鎗火 (1999)    
    公元2000 AD (2000)    
    天有眼 (2000)    
    順流逆流 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    重裝警察 (2001)    
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... 舊飛虎隊員
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... 舊飛虎隊員
    愛•作戰 (2004) ... 警車警員
    爆裂都市 (2004) ... 鄰埠特工
    追擊8月15 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    A-1頭條 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    放•逐 (2006)    
    寶貝計劃 (2006) ... 百達通保鑣
    黑白道 (2006)    
    保持通話 (2008)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    証人 (2008) ... PTU
    機動部隊絕路 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    神鎗手 (2009) ... 狙擊隊隊員
    金錢帝國 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    火龍 (2010)    
    美麗密令 (2010) ... 特警隊員
    撕票風雲 (2010)    
    寒戰 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    金雞SSS (2014)    
    魔警 (2014)    
    赤道 (2015)    
    寒戰II (2016)