Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周玉華
Chow Yuk-Wah
 
Filmography (1963-2003)
 
  化妝 (1 film)
    初歸新抱 (1968)    
  髮型 (32 films)
    南龍北鳳 (1963)    
    摩登二世祖 (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    冒牌丈夫 (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    情海幽蘭 (1964)    
    喜結未了緣 (1965)    
    化身情人 (1965)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    賊美人 (1966)    
    親情深似海 (1966)    
    第一號女探員 (1966)    
    藍色夜總會 (1967)    
    嬌妻 (1967)    
    多少柔情多少淚 (1967)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    玉女心 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    歡樂人生 (1970)    
    蕩婦 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    我永遠記著你 (1970)    
    香港式的偷情 (1973)    
    南北媽打 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    功夫特警 (1995)    
    Miss杜十娘 (2003)