Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
祖康
Tsu Kang  ♂

 
Filmography (1960-1981)
 
  製片 (22 films)
    恨你入骨 (1967)    
    血城 (1968)    
    瘋狂佳人 (1970)    
    龍虎風雲 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    洞房奇譚 (1972)    
    雙龍谷 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    紅孩兒 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    八國聯軍 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    噴射式的愛情 (1977)    
    爆炸的愛情 (1978)    
    落花流水春去也 (1979)    
    苦情草 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
  演員 (5 films)
    翠崗浴血記 (1960)    
    青城十九俠 (1960)    
    女俠飛紅巾 (1961) ... 柳祐
    狀元及第 (1964) ... 王甫
    辛十四娘 (1966) ... 禁卒
  策劃 (2 films)
    親情 (1966)    
    大佬 (1974)