Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭世偉
Peng Shih-Wei
 
Filmography (1960-1978)
 
  製片 (12 films)
    少林五祖 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
  美術 (12 films)
    喋血販馬場 (1960)    
    兩相好 (1962)    
    流浪三兄妹 (1963)    
    春歸何處 (1967)    
    紫丁香 (1968)    
    小鎮春回 (1969)    
    今天不回家 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    大遊俠 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    真假太太 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971)    
  策劃 (2 films)
    鐵超人 (1974)    
    玉蜻蜓 (1978)    
  服裝 (1 film)
    鬼屋麗人 (1970)