Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙玉珍
Chao Yu-Chen
 
Filmography (1973-1983)
 
  化妝 (19 films)
    戰神灘 (1973)    
    四大天王 (1974)    
    避孕大全 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    少林寺 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    茅山道人 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    午夜蘭華 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    三大名捕會京師 (1983)    
  燈光 (1 film)
    八道樓子 (1976)