Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓燕
Camelia Han Yin  ♀





 
Filmography (1964-1973)
 
  演員 (19 films)
    西太后與珍妃 (1964) ... 宮女
    寶蓮燈 (1964) ... 仙女
    都市狂想曲 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964) ... 趙二嬸
    深宮怨 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    金玉奴 (1965) ... 林夫人
    三朵玫瑰花 (1965)    
    最長的一夜 (1965)    
    銷錦囊 (1966) ... 盧知府婦--趙守貞
    聊齋誌異續集 (1967) ... 1) 羅妻
    第一劍 (1967) ... 武揚妻
    游龍戲鳳 (1968)    
    波斯貓 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 2)
    鬼夜啼 (1971) ... 方明珠
    滿州人 (1973)