Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱少泉
Chu Shao-Chuen  ♂
Aliases:  朱小泉




 
Filmography (1929-1964)
 
  演員 (89 films)
    紅俠 (1929)    
    火燒九曲樓上集 (1929)    
    荒江女俠第一集 (1930)    
    荒江女俠第二集 (1930)    
    女兒經 (1934) ... 副衛隊長
    二百五小傳 (1940) ... 胡警察長
    四姊妹 (1942)    
    長恨天 (1942)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 韓老頭
    重逢 (1943)    
    激流 (1943)    
    大飯店 (1945)    
    鵬程萬里 (1945)    
    石鬼仔夜戰五虎將 (1949) ... 范教師
    逃婚 (1952) ... 男媒
    近水樓台 (1952) ... 振廷友戊
    新娘萬歲 (1952) ... 殯儀舘職員
    白蛇傳 (1952)    
    寶劍神弓 (1952)    
    花花公子 (1952) ... 王裁縫
    血濺金沙灣 (1952) ... 老周
    人海奇女子 (1952) ... 管家
    虎落平陽 (1952) ... 難民
    白蛇傳(續集) (1952)    
    怨女情癡 (1953) ... 舞客 B
    黃金世界 (1953)    
    閨房樂 (1953)    
    兩面人 (1953) ... 老丁
    小鳳仙 (1953)    
    名女人別傳 (1953) ... 蘇耀
    秋瑾 (1953)    
    新木蘭從軍 (1953)    
    歌女紅菱艷 (1953)    
    富貴花 (1953) ... -
    私生子 (1953)    
    小夫妻 (1953)    
    百寶圖 (1953) ... 債主
    喬遷之喜 (1954) ... 牌客
    新玉堂春 (1954)    
    嫦娥 (1954)    
    仙國奇緣 (1954) ... 董永父
    燕雙飛 (1954) ... 王瞎子
    小樓春曉 (1954)    
    閃電戀愛 (1955) ... 賬房
    新李三娘 (1955) ... 李援
    搖錢樹 (1955)    
    葡萄仙子 (1956) ... 老魏
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    面子問題 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956) ... 米田共
    復活的玫瑰 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    馬路小天使 (1957)    
    雪中蓮 (1957) ... 老板
    湘西趕屍記 (1957) ... 守祠人
    婦唱夫隨 (1957)    
    龍女 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    紅娃 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 職員
    屍變 (1958)    
    珊瑚 (1958)    
    江山美人 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    淘氣千金 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    貴婦風流 (1959) ... 老雷
    玉女私情 (1959)    
    偷情記 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    滿堂紅 (1959)    
    私戀 (1960) ... 老丁
    快樂天使 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960) ... 蓮花父
    我的愛人就是你 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960) ... 醫生
    劉海遇仙 (1961)    
    紅樓夢 (1962)    
    山東馬永貞 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    桃李爭春 (1962) ... (飾歌舞演員)
    原野奇俠傳 (1963) ... -
    武則天 (1963)    
    一曲難忘 (1964)    
  編劇 (2 films)
    火燒九曲樓上集 (1929)    
    火燒九曲樓下集 (1929)