Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉亮華
Liu Liang-Hua  ♀





 
Filmography (1953-1981)
 
  監製 (3 films)
    海員七號 (1973)    
    撞板神探電子龜 (1981)    
    兩小無知 (1981)    
  製片 (12 films)
    猿女孟麗絲 (1961)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    唐山大兄 (1971)    
    精武門 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    黃面老虎 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
  演員 (37 films)
    七姊妹 (1953)    
    一念之差 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    水仙 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    多情河 (1957)    
    蓬萊春暖 (1957)    
    人約黃昏後 (1958) ... 董雅琴
    願嫁金龜婿 (1958)    
    翡翠湖 (1958)    
    望鄉 (1958)    
    鬼屋歌聲 (1959) ... 雲香
    野花香 (1959)    
    星島芳蹤 (1959)    
    脂粉間諜網 (1960)    
    黑蝴蝶 (1960)    
    蜜月風波 (1960) ... 趙佩芳
    手鎗 (1961) ... 劉姑娘
    仙鶴神針(大結局) (1962)    
    金箭盟 (1963) ... 賽觀音
    雪花神劍(下集) (1964)    
    雪花神劍(三集大結局) (1964) ... 冥嶽嶽主聶小鳳
    雪花神劍(大結局) (1964) ... 冥嶽嶽主聶小
    雪花神劍(上集) (1964) ... 冥嶽嶽主-聶小鳳
    鴛鴦劍俠 (1965) ... 杜芸娘
    鱷魚河 (1965)    
    女間諜第一號 (1965) ... 羅娜
    江湖奇俠 (1965) ... 杜芸娘
    痴情淚 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    網嬌娃 (1967) ... 余美蝶
    儒俠 (1967) ... 葛景夫妻
    盤絲洞 (1967) ... 蜘蛛精/ 盤絲洞洞主
    女兒國 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
  服裝 (5 films)
    情天長恨 (1964)    
    金菩薩 (1966)    
    慾海情魔 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)