Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林賴定金
Lam Lai Teng Kam
 
Filmography (1992-2002)
 
  監製 (2 films)
    英雄神話 (2000)    
    人蛇偷渡 (2001)    
  製片 (2 films)
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
  場記 (3 films)
    黑獄聖女 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    風月奇譚 (2001)    
  服裝 (3 films)
    英雄神話 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    人蛇偷渡 (2001)    
  策劃 (5 films)
    電子格門戰士 (1997)    
    雄霸四海 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    風月奇譚 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
  出品人 (3 films)
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)