Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊鈞
Albert Yang Chun  ♂
 
Filmography (1953-1983)
 
  攝影 (24 films)
    安琪兒 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    紅粉干戈 (1959)    
    街童 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    寶蓮燈 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    亂世兒女 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    原野游龍 (1967)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    夏日初戀 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    黑豹 (1969)    
    戰北國 (1972)    
    龍虎征西 (1973)    
    怪客 (1973)    
    下南洋 (1974)    
    翡翠馬 (1974)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    少林寺弟子 (1983)    
  製片 (1 film)
    翡翠馬 (1974)    
  演員 (1 film)
    秋瑾 (1953)