Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
楊鈞
Albert Yang Chun  ♂
Aliases:  楊b
 
Filmography (1953-1983)
 
  攝影 (26 films)
    安琪兒 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    紅粉干戈 (1959)    
    街童 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    王昭君 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    落馬湖 (1966)    
    亂世兒女 (1966)    
    原野游龍 (1967)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    夏日初戀 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    黑豹 (1969)    
    戰北國 (1972)    
    龍虎征西 (1973)    
    怪客 (1973)    
    下南洋 (1974)    
    翡翠馬 (1974)    
    龍蛇混雜 (1974)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    少林寺弟子 (1983)    
  製片 (2 films)
    下南洋 (1974)    
    翡翠馬 (1974)    
  演員 (2 films)
    秋瑾 (1953) ... 會稽縣
    新玉堂春 (1954) ... -