Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳志豪(2)
Joe Chan Chi-Ho
 
Filmography (2003-2014)
 
  副導演 (16 films)
    愛火花 (2003)    
    多重彩 (2003)    
    誓不低頭 (2004)    
    放•逐 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    神探 (2007)    
    文雀 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    蘇乞兒 (2010)    
    奪命金 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    鐵拳 (2012)    
    太平輪(上) (2014)    
  場記 (3 films)
    千機變II花都大戰 (2004)    
    神話 (2005)    
    天生一對 (2006)