Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳志豪(2)
Joe Chan Chi-Ho
 
Filmography (2003-2014)
 
  副導演 (7 films)
    多重彩 (2003)    
    愛火花 (2003)    
    誓不低頭 (2004)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    蘇乞兒 (2010)    
    鐵拳 (2012)    
    太平輪(上) (2014)    
  第二副導演 (9 films)
    放•逐 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    神探 (2007)    
    文雀 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    奪命金 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    太極1從零開始 (2012)    
  場記 (3 films)
    千機變II花都大戰 (2004)    
    神話 (2005)    
    天生一對 (2006)