Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓冠華
Han Kwan-Hua  ♂

 
Filmography (2003-2018)
 
  動作設計 (6 films)
    大兵小將 (2009)    
    警察故事2013 (2013)    
    我是誰2015 (2015)    
    英倫對決 (2017)    
    歐洲攻略 (2018)    
    動物世界 (2018)    
  助理指導 (9 films)
    喜馬拉亞星 (2005)    
    神話 (2005)    
    終極忍者 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    新少林寺 (2011)    
    硬漢2 (2011)    
    十二生肖 (2012)    
    天降雄獅 (2015)    
    絕地逃亡 (2016)    
  演員 (6 films)
    飛龍再生 (2003)    
    贖金之王2:皇廷激戰 (2003) ... [武師]
    環遊地球八十天 (2004) ... [武師]
    寶貝計劃 (2006) ... 打手
    大兵小將 (2009)    
    硬漢2 (2011)