Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何鈞
He Jun (1)  ♂
Aliases:  何均





 
Filmography (1999-2017)
 
  動作設計 (7 films)
    大兵小將 (2009)    
    硬漢2 (2011)    
    十二生肖 (2012)    
    警察故事2013 (2013)    
    對不起,我愛你 (2014)    
    天降雄獅 (2015)    
    解救吾先生 (2015)    
  助理指導 (6 films)
    神話 (2005)    
    終極忍者 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    功夫夢 (2010)    
    辛亥革命 (2011)    
  演員 (14 films)
    中華英雄 (1999) ... [武師]
    飛龍再生 (2003)    
    贖金之王2:皇廷激戰 (2003)    
    千機變 (2003) ... [武師]
    功夫 (2004)    
    環遊地球八十天 (2004)    
    新警察故事 (2004) ... Disco 打手
    神話 (2005)    
    寶貝計劃 (2006) ... 青龍
    軍雞 (2007) ... 古惑仔A
    保持通話 (2008)    
    大兵小將 (2009)    
    太極俠 (2013)    
    中國遊記 (2017)