Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林鷹
Lin Ying (1)
 
Filmography (1979-2000)
 
  製片 (1 film)
    城市飈女 (1990)    
  導演 (16 films)
    楚留香傳奇 (1980)    
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    劍神一笑 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    男子漢 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    小畢從軍去 (1983)    
    國中十四章 (1983)    
    泡妞敢死隊 (1986)    
    江湖流浪女 (1988)    
    靈童倩女 (1989)    
    野鶯突擊 (1990)    
    奪命婚外情 (1993)    
    春風少年兄 (1993)    
    花痴 (1994)    
    真情少女 (2000)    
  策劃 (1 film)
    粉紅色陷阱 (1985)    
  編劇 (6 films)
    多情雙寶環 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    泡妞敢死隊 (1986)    
    江湖流浪女 (1988)    
    奪命婚外情 (1993)    
    真情少女 (2000)