Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝賢
Patrick Tse Yin  ♂
Aliases:  謝家鈺,  四哥





 
Filmography (1952-2018)
 
  製片 (1 film)
    窗 (1968)    
  監製 (11 films)
    神偷情賊(下集) (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    情俠情仇 (1964)    
    丈夫的秘密 (1965)    
    冬戀 (1968)    
    窗 (1968)    
    窄梯 (1972)    
    明日天涯 (1973)    
    盲女奇緣 (1975)    
    愛在夏威弟 (1976)    
  導演 (8 films)
    窄梯 (1972)    
    明日天涯 (1973)    
    冬戀 (1974)    
    別了親人 (1974)    
    一年幽夢 (1974)    
    愛在夏威弟 (1976)    
    大富人家 (1976)    
    變色的太陽 (1977)    
  演員 (176 films)
    狂風之夜 (1952)    
    樓下閂水喉 (1954)    
    胭脂虎 (1955)    
    三妻奇案 (1955)    
    表錯情 (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    七重天 (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    999命案 (1956) ... 凌雲
    手足情深 (1956) ... 唐振傑
    九九九海灘命案 (1957)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    血染相思谷 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    化身兄弟 (1957)    
    椰林月 (1957)    
    她的一生 (1958) ... 丁家樂, 阿健
    情賊 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958) ... 杜文森
    橫刀奪愛 (1958) ... 蕭尚青
    陳超結婚 (1958)    
    神童捉賊記 (1958) ... 程劍峰
    有情人 (1958) ... 莊學文
    情天血淚 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    風雨幽蘭 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    湖畔草 (1959) ... 崔仲明
    情犯 (1959)    
    大廈情殺案 (1959) ... 麥兆基
    蜜月驚魂 (1960)    
    五月雨中花(上集) (1960)    
    神鵰俠侶下集 (1960)    
    神鵰俠侶 (1960)    
    連理枝 (1960) ... 羅德良
    五月雨中花(下集) (1960)    
    慈母驕兒 (1960)    
    雷雨之夜 (1960) ... 周明
    難兄難弟 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    追妻記 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    神鵰俠侶(四集) (1961)    
    神童歷險記 (1961)    
    情天未老 (1961)    
    良心 (1961)    
    神鵰俠侶(三集) (1961)    
    夜半幽靈 (1961) ... 杜克
    清明時節 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    胭脂賊 (1962)    
    嫂夫人 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    患難真情 (1962)    
    春到人間 (1963)    
    幸福新娘 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    情之所鍾 (1963) ... 龍天柱
    糊塗福星 (1963)    
    金石盟 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963) ... 王家禮 - 燕子飛
    含淚的玫瑰 (1963) ... 秋白
    郎心如鐵 (1964) ... 分飾夢江南, 梵鈴王
    死亡角之夜 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964) ... 楊國華
    花花公子 (1964) ... 金家寶
    追蹤 (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    原來我負卿 (1965)    
    黑色的假期 (1965) ... 吳康
    黑玫瑰 (1965)    
    小姐的丈夫 (1965) ... 陸又民
    相思湖畔 (1965) ... 何志光
    紅色響尾蛇 (1965) ... 李國威
    情海茫茫 (1965)    
    丈夫的秘密 (1965) ... 飾律師范錦文, 生物學家王亞力
    春怨 (1965)    
    愛情永遠在懷念中 (1965)    
    特務黑蜘蛛 (1965) ... 宋文祺
    海棠紅 (1965) ... 楊崑崙
    春殘花末落 (1965) ... 杜雁聲
    神探智破艷屍案 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    賊美人 (1966)    
    遺產一百萬 (1966) ... 程子森
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966) ... 陳子榮
    金鷗 (1967)    
    鐵膽恩仇 (1967) ... 王志剛
    鑽石大劫案 (1967) ... 馬文偉
    英雄本色 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    藍色夜總會 (1967) ... 馮劍青
    虎口鴛鴦 (1967) ... 吳大郎
    神探智破美人計 (1967) ... 陳建秋
    紅花俠盜 (1967) ... 馬占武
    情人不要忘記我 (1968) ... 呂凡
    窗 (1968) ... 葉蝦仔
    冬戀 (1968) ... 詹其
    七彩難兄難弟 (1968) ... 何偉
    青春戀歌 (1968)    
    初歸新抱 (1968) ... 范國良
    紫色風雨夜 (1968)    
    浪子佳人 (1968) ... 浪子楊羅拔
    窗外情 (1968)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    君子劍 (1969) ... 白先英
    狂龍 (1969) ... 江龍
    浪子佳人 (1969)    
    玉面煞星 (1969) ... 李英龍
    成家立室 (1969)    
    鬼流星 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    刀不留人 (1971) ... 唐青云
    天龍八將 (1971)    
    緹縈 (1971)    
    偷歡陷阱 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    發達之人 (1972) ... 陳志強
    淘氣公主 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    大密探 (1973)    
    心有點點愁 (1973)    
    股票股票 (1973)    
    明日天涯 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    雨中行 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    小雨 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    海鷗飛處 (1974) ... 歐世澈
    銀色大隊 (1974)    
    應召男郎 (1974)    
    海艷 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    別了親人 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    冬戀 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    盲女奇緣 (1975)    
    十三不搭 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    大富人家 (1976)    
    變色的太陽 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    出冊 (1977)    
    再生人 (1981) ... 施先生
    千王鬥千霸 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981) ... 燕西樓
    雜牌大進擊 (1982)    
    賊王之王 (1982) ... 家洛
    花心大少 (1983) ... 華倫天
    富貴列車 (1986)    
    不夜天 (1987) ... 羅天北
    江湖正傳 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    胭脂扣 (1988)    
    川島芳子 (1990) ... 宇野駿吉
    勇闖天下 (1990)    
    心猿意馬 (1999) ... 雷安東
    少林足球 (2001) ... 強雄
    黑白森林 (2003) ... 王珅
    太極2:英雄崛起 (2012) ... 陳所樂
    我的情敵女婿 (2018)    
  編劇 (2 films)
    冬戀 (1974)    
    一年幽夢 (1974)