Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賀強
Hoh Keung (2)  ♂
Aliases:  賀忠強,  賀志強,  賀中強




 
Filmography (1987-2013)
 
  演員 (19 films)
    火爆浪女 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    浪女蒸發令 (1988)    
    飚騎警花 (1988)    
    江湖流浪女 (1988)    
    欲海昇沉 (1988)    
    城市飆女 (1990)    
    午夜情人 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    灣仔超級鴨男 (1993)    
    花痴 (1994)    
    血仍是冷 (1998)    
    新城獵人 (1999)    
    驚天情殺案 (2000)    
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    凶夢驚魂 (2000) ... 泰爾
    辣手美人 (2000)    
    魔劫 (2000)    
    老子出關 (2013)