Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李嬙
Lee Cheung (1)  ♀





 
Filmography (1953-1982)
 
  演員 (39 films)
    七姊妹 (1953)    
    再春花 (1954) ... 麗芳
    少女的煩惱 (1955) ... 許竹君
    大兒女經 (1955)    
    玫瑰岩 (1956) ... 玫瑰
    大富之家 (1956)    
    望夫山下 (1957)    
    慈母頑兒 (1958)    
    少年遊 (1958)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    錦上添花 (1959)    
    王老五添丁 (1959)    
    王老虎搶親 (1960) ... 王秀英
    華燈初上 (1961) ... 分飾汪玲, 葉萍
    雷雨 (1961)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    詌言蜜語 (1962) ... 林蓮英
    三看御妹劉金定 (1962)    
    連陞三級 (1966) ... 似雪
    春雷 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    迎春花 (1968)    
    少男少女 (1969)    
    古鐘風雲 (1970)    
    彝族之鹰 (1970) ... 鷹母
    屋 (1970)    
    映山紅 (1970) ... 董大姊
    鐵樹開花 (1973)    
    一塊銀元 (1974)    
    紅纓刀 (1975) ... 大嬸
    萬戶千家 (1975)    
    大風浪 (1976)    
    胎劫 (1977)    
    風頭人物 (1977) ... 劉母
    情不自禁 (1978)    
    巴士奇遇結良緣 (1978) ... 福嬸
    歡天喜地一家親 (1978) ... 雅母
    通天臨記 (1979)    
    夜上海 (1982)