Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王海平
Harvey Wong Hoi-Ping

 
Filmography (2005-2015)
 
  監製 (4 films)
    武林外傳 (2011)    
    咆哮無聲 (2012)    
    天河 (2014)    
    北京時間 (2015)    
  執行監製 (1 film)
    母語 (2012)    
  編劇 (2 films)
    母語 (2012)    
    咆哮無聲 (2012)    
  出品人 (14 films)
    阿嫂 (2005)    
    怪物 (2005)    
    黑夜 (2006)    
    大電影2.0之兩個傻瓜的荒唐事 (2007)    
    僵屍獎門人 (2007)    
    綁架 (2007)    
    異塚 (2007)    
    落葉歸根 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    旗鱼 (2008)    
    一半海水,一半火焰 (2008)    
    愛到底 (2009)    
    高興 (2009)