Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王海平
Harvey Wong Hoi-Ping

 
Filmography (2005-2019)
 
  聯合出品人 (1 film)
    大鬧天宮 (2014)    
  監製 (5 films)
    武林外傳 (2011)    
    咆哮無聲 (2012)    
    天河 (2014)    
    北京時間 (2015)    
    勇士 (2016)    
  執行製片人 (1 film)
    西遊記之孫悟空三打白骨精 (2016)    
  製片人 (1 film)
    小Q (2019)    
  編劇 (2 films)
    咆哮無聲 (2012)    
    母語 (2012)    
  執行監製 (1 film)
    母語 (2012)    
  出品人 (15 films)
    阿嫂 (2005)    
    怪物 (2005)    
    黑夜 (2006)    
    綁架 (2007)    
    異塚 (2007)    
    大電影2.0之兩個傻瓜的荒唐事 (2007)    
    落葉歸根 (2007)    
    僵屍獎門人 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    一半海水,一半火焰 (2008)    
    愛情左燈右行 (2008)    
    旗鱼 (2008)    
    愛到底 (2009)    
    高興 (2009)