Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘國健
Gary Poon Kwok-Kin
Aliases:  潘國傑
 
Filmography (2001-2019)
 
  髮型 (45 films)
    有人說愛我 (2001)    
    魔幻廚房 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    追擊8月15 (2004)    
    凶宅 (2005)    
    雙子 (2005)    
    禁室培慾之愛的俘虜 (2006)    
    反斗狂奔 (2006)    
    美女食神 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    內衣少女 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    線人 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    開心魔法 (2011)    
    最強囍事 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    八星報喜 (2012)    
    高海拔之戀II (2012)    
    激戰 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    魔警 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    破風 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    迷城 (2015)    
    赤道 (2015)    
    寶貝當家 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    暗色天堂 (2016)    
    絕地逃亡 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    一家大晒 (2018)    
    臥底巨星 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    棟篤特工 (2018)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    你咪理,我愛你! (2019)    
    小Q (2019)