Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮亦薇
Fung Yik-Mei  ♀
Aliases:  馮奕薇





 
Filmography (1941-1958)
 
  演員 (28 films)
    喜事重重 (1941)    
    春 (1953)    
    母親 (1954) ... 少珍
    金蘭姊妹 (1954)    
    秋 (1954)    
    情痴 (1955)    
    簡娘 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    故苑又逢春 (1955) ... 楚湘雲
    寒夜 (1955) ... 莫雲英
    愛情三部曲 (1955) ... 張若蘭
    斷鴻零雁記 (1955) ... 蕙子
    長生塔 (1955) ... 鄭素敏
    兩重心 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 阿香
    秋海棠 (1955) ... 三妹
    天長地久 (1955)    
    表錯情 (1956)    
    牆 (1956) ... 阿好
    出谷黃鶯 (1956)    
    新婚夫婦 (1956) ... 蘇小冰
    火 (1956) ... 田世清
    霧美人 (1956) ... 冷芷貞
    孔雀東南飛 (1956) ... 慧婢
    小婦人 (1957)    
    對錯親家 (1957)    
    無情大海有情天 (1957) ... 細女
    黑俠擒兇 (1958) ... 王蕙