Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱普泉
Chu Po-Chuen

 
Filmography (1931-1947)
 
  演員 (131 films)
    客途秋恨 (1931) ... 書僮
    沙三少 (1935)    
    俏郎君 (1935)    
    亞蘭賣豬 (1935) ... 亞蘭
    荼薇香 (1936)    
    俏郎君下集 (1936)    
    客途秋恨 (1936)    
    神鞭俠 (1936) ... 阿興父
    桃色血案 (1936)    
    午夜殭屍 (1936)    
    可匊揪後扇 (1936) ... 吳父
    惡家姑 (1936)    
    新青年 (1936)    
    孤寒財主 (1936)    
    萬惡之夫 (1937)    
    誰之過 (1937)    
    國內無戰事 (1937)    
    大義滅親 (1937)    
    今古西廂 (1937)    
    荒村怪影 (1937)    
    彈性姑娘 (斷腸花) (1937)    
    公子哥兒 (1937)    
    一生 (1937)    
    七姊妹 (1937)    
    製造國民 (1937)    
    唐伯虎點秋香 (1937)    
    花開富貴 (1937)    
    荒唐老爺 (1937)    
    甜姐兒 (1937)    
    沙漠之花 (1937) ... 丑角小順子
    精忠報國 (1937)    
    鄉下佬探親家 (1937)    
    做人難 (1937)    
    珠江風月 (1937)    
    私生子 (1937)    
    老婆皇帝 (1937)    
    少婦的瘋狂 (1937)    
    狂導演 (1937)    
    好女十八嫁 (1938)    
    奇女子 (1938)    
    陳萬年再世姻緣 (1938) ... 阿福
    正一孤寒種 (1938)    
    同胞兄弟 (1938)    
    如意吉祥 (1938)    
    錢作怪 (1938)    
    民族之光 (1938) ... 朱古律
    孟麗君 (1938)    
    梅知府 (1938)    
    火燒少林寺 (1939)    
    火燒石室 (1939) ... 張亞鳳
    老婆奴 (1939)    
    桂枝告狀 (1939)    
    大良阿斗宮 (1939)    
    打勢陰司路 (1939)    
    蓋世女英雄 (1939)    
    差利遇攝青鬼 (1939)    
    古墓冤魂 (1939)    
    女鬼洞房 (1939)    
    脂粉將軍 (1939)    
    三盜九龍杯 (1939)    
    武潘安 (1939)    
    呂蒙正祭灶 (1939)    
    十月芥菜 (1939)    
    真假武則天 (1939)    
    第八天堂 (1939)    
    鍾馗捉鬼 (1939)    
    俠血英魂 (1939)    
    金生挑盒 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    竹織鴨 (1939)    
    烈女行 (1939)    
    續扭紋柴 (1939)    
    醫死閻羅王 (1939)    
    掃把精 (1939)    
    大鬧三門街 (1939)    
    斷鴻零雁記 (1939)    
    三戲白菊花 (1939)    
    大破白蓮教 (1939)    
    紅衣女俠 (1939)    
    胭脂馬 (1939)    
    花木蘭 (1939)    
    萬里行屍 (1939)    
    七姐嫁八仙 (1939)    
    花花公子 (1939)    
    一曲魂銷 (1939)    
    鬥氣夫妻 (1939)    
    樊梨花移山倒海 (1940)    
    觀音化銀 (1940) ... 探花
    血濺桃花扇 (1940)    
    荒江女俠第一集大破韓家莊 (1940)    
    血海花 (1940)    
    夜盜紅綃 (1940)    
    觀音得道 (1940)    
    冷面皇夫 (1940)    
    虎嘯枇杷巷 (1940)    
    打雀遇鬼 (1940)    
    穆桂英 (1940) ... 孟良
    血灑桃花扇 (1940)    
    添丁發財 (1940)    
    飛天禽蟧 (1940)    
    小廣東 (1940)    
    並蒂蓮 (1940)    
    洪承疇 (1940)    
    肏面狐狸 (1940)    
    慈禧西太后 (1940) ... 崔監
    街頭博士 (1941)    
    醋淹藍橋 (1941)    
    紅粉佳人 (1941)    
    倒亂乾坤 (1941)    
    紅荳曲 (1941)    
    八美圖 (1941)    
    一代藝人 (1941)    
    燕雙飛 (1941)    
    羅通掃北 (1941)    
    前路光榮 (1941)    
    錦上添花 (1941)    
    化身血案 (1941)    
    雪姑七友 (1941) ... 豬粉腸
    大鄉里 (1941)    
    再生緣 (1941)    
    生武松 (1941)    
    喜事重重 (1941)    
    寶劍明珠 (1941)    
    亂世佳人 (1941) ... 朱福
    黑衣怪人 (1942)    
    癡兒女(上集) (1943) ... 古持重
    前路光明 (1946)    
    兩個傻兵 (1946)    
    傻仔從軍 (1946)    
    猛鬼林 (1946)    
    嫦娥奔月 (1947)