Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳澤軒
Ringo Chan Chak-Hin
 
Filmography (2005-2019)
 
  製片 (20 films)
    猛龍 (2005)    
    至尊無賴 (2006)    
    神探 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    証人 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    線人 (2010)    
    武術 (2011)    
    浮城 (2012)    
    車手 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    盲探 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    危城 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    喵星人 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
    廉政風雲 (2019)