Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝益之
Tse Yik-Chi
 
Filmography (1935-1964)
 
  攝影 (1 film)
    女兒香 (1939)    
  製片 (15 films)
    啼笑姻緣 (1957)    
    雷雨 (1957)    
    第七號司機 (1958)    
    天官賜福 (1958)    
    大冬瓜 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    十兄弟 (1959)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    夜深沉 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    男男女女 (1964)    
  監製 (5 films)
    花花公子 (1939)    
    古墓冤魂 (1939)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    大飯店 (1964)    
  副導演 (1 film)
    火燒阿房宮 (1935)    
  演員 (31 films)
    密室怪人 (1936)    
    兒女債 (1936)    
    今古西廂 (1937)    
    焦土抗戰 (1937)    
    心魔 (1937)    
    國內無戰事 (1937)    
    萬惡之夫 (1937)    
    錦繡河山 (1937)    
    重見天日 (1937) ... 張紹華
    時代先鋒 (1937)    
    做人難 (1937)    
    桃花將軍 (1938)    
    同胞兄弟 (1938)    
    三千女明星 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    第八天堂 (1939)    
    鬼屋殭屍 (1939) ... 博士
    古墓冤魂 (1939)    
    花花公子 (1939)    
    血淚情花 (1939)    
    桃李爭春 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    銀海鴛鴦 (1939) ... 謝明
    萬里行屍 (1939)    
    街頭博士 (1941)    
    男人心 (1941)    
    燕雙飛 (1941)    
    母慈子孝 (1941) ... 謝梅堂
    孤島情俠 (1941)    
    罪惡鎖鍊(上集) (1950) ... 岳寧根
    罪惡鎖鍊(下集) (1950) ... 岳寧根