Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金凌梅
Chin Ling-Mei  ♀
 
Filmography (1966-1983)
 
  化妝 (15 films)
    幪面女俠 (1969)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    鬼門太極 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    幾時再回頭 (1972)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    鐵拳 (1979)    
    摘星 (1979)    
    忘憂草 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    戀愛反斗星 (1980)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
  製片 (1 film)
    海藍藍 (1974)    
  演員 (2 films)
    女人島間諜戰 (1966)    
    神劍雙鳳 (1969)