Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝濟芝
Tse Chai-Chi
Aliases:  謝濟之
 
Filmography (1956-1969)
 
  監製 (6 films)
    永結同心 (1964)    
    都市的陷阱 (1966)    
    問君能有幾多愁 (1966)    
    碧海青天夜夜心 (1966)    
    虎口鴛鴦 (1967)    
    神偷俠侶 (1969)    
  製片 (12 films)
    三入閻王殿 (1956)    
    丈夫變了心 (1958)    
    騙婚 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    蘇六娘 (1960)    
    唉,郎錯了! (1961)    
    蘇小小 (1962)    
    湖山盟 (1962)    
    男男女女 (1964)    
    西施 (1965)    
    英雄兒女 (1965)    
    馬陵道 (1965)