Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李德榮
Jeff Lee Tak-Wing

 
Filmography (1992-2017)
 
  髮型 (36 films)
    神偷次世代 (2000)    
    新紮師姐 (2003)    
    廟街公主 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    豪情 (2003)    
    公主復仇記 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    神經俠侶 (2005)    
    早熟 (2005)    
    借兵 (2005)    
    超班寶寶 (2006)    
    3分鐘先生 (2006)    
    妻骨未寒 (2006)    
    老港正傳 (2007)    
    破事兒 (2007)    
    降頭 (2007)    
    三不管 (2008)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    戰無雙 (2009)    
    分手說愛你 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    奪命金 (2011)    
    東成西就2011 (2011)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    低俗喜劇 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    殭屍 (2013)    
    浮華宴 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    空手道 (2017)    
    失眠 (2017)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
  演員 (4 films)
    買起曼克頓 (1992)    
    流氓醫生 (1995)    
    豪情 (2003)    
    單身男女 (2011) ... 髮型師