Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦鼎昌
Chin Ting-Chang  ♂

 
Filmography (1996-2018)
 
  攝影 (25 films)
    麻將 (1996)    
    驚天動地 (1999)    
    蛋 (2000)    
    純屬意外 (2000)    
    狂舞憂鬱 (2001)    
    三方通話 (2002)    
    南方澳海洋紀事 (2004)    
    擁抱大白熊 (2004)    
    等待飛魚 (2005)    
    孤戀花 (2005)    
    戀人 (2005)    
    人魚朵朵 (2005)    
    基因決定我愛你 (2007)    
    匿名遊戲 (2008)    
    艾草 (2008)    
    海角七號 (2008)    
    聽說 (2009)    
    淚王子 (2009)    
    賽德克·巴萊:彩虹橋 (下) (2011)    
    雞排英雄 (2011)    
    賽德克·巴萊 (2011)    
    飲食男女2 (2012)    
    嘉農 (2014)    
    大稻埕 (2014)    
    有一種喜歡 (2018)