Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藤強英
Teng Chiang-Ying  ♂
Aliases:  滕強英




 
Filmography (1974-1991)
 
  製片 (5 films)
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    天生寶一對 (1985)    
    瘋狂大作秀 (1986)    
    靈芝異形 (1988)    
    鬼出嫁 (1990)    
  演員 (31 films)
    少林五祖 (1974)    
    小姨懷春 (1975)    
    大江南北 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    愛情文憑牛仔褲 (1976)    
    大圈套 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    賭命走天涯 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    太空式的愛情 (1978)    
    辣手小子 (1979)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    黑色大亨 (1981)    
    雞蛋石頭碰 (1981)    
    七武士 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    飛象過河 (1983)    
    撢武門 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    醜小鴨 (1985)    
    超級市民 (1985)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    靈芝異形 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    英雄無膽 (1989)    
    鬼出嫁 (1990)    
    安樂戰場 (1990) ... 孖生兄弟
    賭魔 (1991)    
  策劃 (1 film)
    欲網挑情 (1988)