Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雪艷梅
Suet Yim-Mui  ♀
Aliases:  雪艶梅





 
Filmography (1955-1965)
 
  演員 (21 films)
    八俠英雄傳 (1955)    
    情竇初開 (1955)    
    王妃入楚軍 (1957)    
    蟹美人(大結局) (1957)    
    黃飛鴻夫妻除三害 (1958)    
    飛行太子 (1958)    
    王先生行正桃花運 (1959)    
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    王先生招親 (1959)    
    王先生著錯老婆鞋 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    節婦審貪官 (1960) ... 翠芳
    蘆花河會母 (1961) ... 百花仙子
    好女唔憂嫁 (1961)    
    水觀音三戲白金龍 (1962)    
    搶老婆 (1962) ... 春蘭
    蛇女飛魔 (1962)    
    星島姊妹花 (1963)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965) ... 端木紅
    六指琴魔(上集) (1965)