Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雪艷梅
Suet Yim-Mui  ♀
Aliases:  雪艶梅





 
Filmography (1955-1965)
 
  演員 (21 films)
    八俠英雄傳 (1955)    
    情竇初開 (1955)    
    蟹美人(大結局) (1957)    
    王妃入楚軍 (1957)    
    黃飛鴻夫妻除三害 (1958)    
    飛行太子 (1958)    
    搭錯線 (1959) ... 李芙蓉
    王先生行正桃花運 (1959)    
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    王先生招親 (1959)    
    王先生著錯老婆鞋 (1959)    
    節婦審貪官 (1960) ... 翠芳
    好女唔憂嫁 (1961)    
    蘆花河會母 (1961) ... 百花仙子
    搶老婆 (1962) ... 春蘭
    蛇女飛魔 (1962) ... 杜飛魔
    水觀音三戲白金龍 (1962)    
    星島姊妹花 (1963) ... 雲仙女
    六指琴魔(上集) (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965) ... 端木紅