Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龔弘
Henry Kung  ♂


 
Filmography (1964-1972)
 
  製片 (32 films)
    蚵女 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    啞女情深 (1965)    
    婉君表妹 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    路 (1967)    
    雙歸燕 (1967)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    悲歡歲月 (1967)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    情關 (1968)    
    珊瑚 (1968)    
    生命之歌 (1968)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    玉觀音 (1969)    
    小翠 (1970)    
    葡萄成熟時 (1970)    
    無頭信 (1970)    
    三朵花 (1970)    
    李娃 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    真假千金 (1971)    
    無價之寶 (1972)    
    白屋之恩 (1972)    
  出品人 (1 film)
    情關 (1968)