Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王瑜(1)
Wang Yu (5)





 
Filmography (1969-1993)
 
  製片 (1 film)
    折劍傳奇 (1979)    
  副導演 (8 films)
    冷面殺手 (1971)    
    一身是膽 (1972)    
    潮州虎女 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    南拳小子 (1977)    
    判決 (1977)    
    菩提幽魂 (1993)    
  導演 (7 films)
    一劍刺向太陽 (1979)    
    桃花傳奇 (1980)    
    劍氣滿天花滿摟 (1980)    
    新月傳奇 (1980)    
    神鵰英雄 (1982)    
    九月鷹飛 (1982)    
    風東飛九萬星 (1983)    
  美術 (2 films)
    福祿壽 (1969)    
    戰神灘 (1973)    
  演員 (14 films)
    老爺夜總會 (1970)    
    冷面殺手 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    一身是膽 (1972)    
    幾時再回頭 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    戰神灘 (1973)    
    初戀在台北 (1973)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    中國怪談 (1974)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    判決 (1977)