Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何方
He Fang
 
Filmography (1966-1988)
 
  導演 (6 films)
    日落春暉 (1967)    
    瘋狂佳人 (1970)    
    一鳳三龍擒七虎 (1970)    
    討錯老婆下錯蛋 (1987)    
    豔婦轉世 (1988)    
    噯!鄉下女孩 (1988)    
  編劇 (16 films)
    女人島間諜戰 (1966)    
    龍 (1967)    
    苔痕 (1967)    
    日落春暉 (1967)    
    吾家有女 (1967)    
    恨你入骨 (1967)    
    貓眼女間諜 (1967)    
    紫丁香 (1968)    
    青葉子 (1969)    
    群星會 (1970)    
    吉人天相 (1970)    
    瘋狂佳人 (1970)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    討錯老婆下錯蛋 (1987)    
    豔婦轉世 (1988)    
    噯!鄉下女孩 (1988)