Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃夢
Wong Mung
 
Filmography (1967-1980)
 
  監製 (7 films)
    珍珍的煩惱 (1970)    
    寸草稚子心 (1972)    
    七怒漢 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    女學生的悄悄話 (1980)    
  製片 (6 films)
    龍 (1967)    
    春遲 (1967)    
    野店 (1969)    
    濟公小神仙 (1970)    
    拼命娘子 (1971)    
    威震四方 (1972)    
  導演 (1 film)
    珍珍的煩惱 (1970)    
  策劃 (2 films)
    硬漢鐵拳 (1972)    
    廣東打仔 (1973)    
  出品人 (1 film)
    珍珍的煩惱 (1970)